Neka i Vaše dijete dobije ovakvo iznenađenje od Zubić Vile!

Naruči iznenađenje odmah!

Kako?! - Sve što trebate uraditi je odvojiti tri minute da naručite novčić i pismo od Zubić Vile. Vilinska pošta stiže klasičnom poštom (HP) ili brzom poštom “DPD” a način plaćanja možete izabrati da bude pouzećem, uplatnicom ili e-bankingom. Uživajte u čaroliji, ona doista postoji!

Novčić s likom Zubić vile i pisamce

Zamislite onaj neprocjenjivi osjećaj kad Vaše dijete ispod jastuka pronađe pisamce i novčić od Zubić vile...

Tad bajke postaju stvarnost!

Doživite i Vi ove neponovljive i uzbudljive trenutke!

Gledati ga zbunjenog, začuđenog i kako se raduje je neprocjenjiv osjećaj.

Zašto Zubić Vila donosi male poklone?


Tradicija veli da, kad djetetu ispane mliječni zub, sljedeće noći mala Zubić vila dolazi potraži ga ispod njegovog jastuka i u zamjenu za zubić, ostavit će mu novčić. 

To je nešto za što su djeca, ali i njihovi roditelji jako vezani. To im daje neizmjernu radost idućeg jutra, kada poskoče iz kreveta te pod jastukom pronađu očekivano iznenađenje.Međutim, ako djetetu ispod jastuka ostavote običan novčić (npr. Onaj od 2 EUR) on, premda i ima nekakvu realnu konvertibilnu vrijednost, isti je identičan drugima takvima. Ubacite li ga u kasicu više nećete znati koji od tih novčića je donijela Zubić vila dok će pravi, originalni vilinski novčić uvijek biti prepoznat na prvi pogled. On je jedinstven i tako poseban. Drugačiji je! On nikada neće biti potrošen ili zaboravljen.

Kako izgleda paketić-iznenađence Zubić Vile?


Sreća i radost doslovce "iskaču" iz kuverte kada ju dijete otvori i danima "pucketaju" u zraku pojačavajući čaroliju i zadovoljstvo.

Iznenađenje Zubić vile čini da dijete zaboravi na "krvavu traumu" koja mu se dogodila i taj grozni osjećaj pretvori u prelijepi utisak koji će dijete (a i roditelji) pamtiti cijeloga života!


Kako se naručuje iznenađenje Zubić vile?

Sasvim jednostavno! :)

u svega nekoliko klikova!

Kliknite na veliki ljubičasti gumb iznad ili ispod ovog teksta, odaberite spol djeteta i stanje u kome se nalazi ispali zubić (ili zubić koji tek treba ispasti).
Naime, Zubić Vili je bitno da zna u kakvom stanju je dotični zubić: Ako odaberete tip pisma za posve zdrav zubić, dijete će od Zubić vile dobiti pohvale, a ako je zubić baš dosta pokvaren, Zubić Vila se neće ustručavati opomenuti i uvjetovati svoj sljedeći dolazak redovitim pranjem zubića!Zatim dovršite već predefiniran tekst Vilinog pisma. Trebate dovršiti Vilinu rečenicu kojom ona upućuje jednu vrlo osobnu i osobitu pohvalu za dijete (navedite neku stvarnu vrlinu ili pohvalnu osobinu djeteta), kao i jednu opomenu (npr. da duže trlja zubiće četkicom ili nešto sasvim treće npr. “da se ne svađaš s bratom i ne otimaš mu igračke“) :) Na kraju navedite adresu na koju će stići Vilina pošiljka te Vaše osobne podatke (ovo je obavezno obzirom da je primatelj dijete i mora se znati tko je naručitelj).

Lako, zar ne?

Potrebno je manje od pet minuta da biste naručili ovo posebno Vilinsko iznenađenje.Za koliko stiže Zubić vilina pošiljka?


Važno je znati da poštu šaljemo svakog ponedjeljka!
Dakle, pošiljka će stići za četiri dana (u prosjeku, a maksimalno za šest) ako odaberete način dostave prioritetnim pismom ili pouzećem.

Napomena: Iznad navedeni rok za dostavu morate računati od idućeg ponedjeljka.

Najljepši novčić na svijetu!

Ako ne znate odgovor na pitanje koji novčić je, ali stvarno, najljepši na svijetu, slika govori više od tisuću riječi. 
Mi ne prodajemo pisma niti novčiće!
Naša usluga je nešto drugo. Mogli bismo to "nešto" nazvati čarolijom ali pravi naziv za to je sreća!
Sreća ili radost koja djetinjstvo čini lijepim i nezaboravnim!


Rijedak je i vrijedan

S obzirom na njihovu rijetkost i ograničene serije, ovi novčići oduševljavaju i kolekcionare medalja i novčića.Najoriginalniji poklon

Doista ne postoji originalniji poklon od ovoga niti smo takvo što navikli vidjeti. Pa najzad, nije to ni samo novčić već i pisana poruka / pismo od Zubić vile koje je posve prilagođeno baš i samo Vašem djetetu.


Dio je riznice vilinskoga blaga

Ovaj novčić izgleda kao da je uzet pravo iz vilinske riznice ili bankarskog trezora... sličan je onima koje gusari drže u kovčegu skrivenom u palubi svog broda ili vitezovi u tamnici svog zamka...

Hologram s likom Zubić vile

Svako pismo Zubić vile ima jedinstvenu hologramsku naljepnicu - jasan dokaz da se radi o originalnom pismu prave-pravcate Zubić vile. Ovo pismo nikako, baš nikako nisu mogli napisati mama ili tata jer pismo ima najsigurnosniji pečat kojim se u svijetu štite originali.

Osim toga hologram je tako nestvaran i svjetlucav, kao da je i sam magičan, a i jest :)
Koliko košta ova usluga - iznenađenje od Zubić vile

Cijena usluge slanja pisma Zubić vile s dodatcima iznosi 19,9 EUR za isporuku klasičnom ubrzanom poštom ili 24,9 EUR  za isporuku brzom poštom DPD.
Ukoliko odaberete isporuku klasičnom poštom (usluga "Prioritetno pismo" Hrvatske pošte), plaćanje je unaprijed (uplatnicom ili e-bankingom), a rok za isporuku je šest dana (obično kraće, ali moramo navesti krajnji rok) od dana slanja a to je uvijek idući ponedjeljak.
Ako odaberete isporuku DPD-om, rok za isporuku je dva radna dana, od dana slanja (idućeg ponedjeljka), a plaćanje je moguće i pouzećem (u gotovini donosiocu pošiljke).
Od kojeg materijala je napravljen novćić Zubić vile


Vilinski novčić koji se trenutačno, i u vrlo ograničenoj seriji, dobiva uz pismo Zubić vile je napravljen od čvrstog materijala - legure s osnovom cinka (preko 90%), aluminija, magnezija i čelika. Novčić je naknadno galvaniziran da bi se dobila zlatna boja (drugačije rečeno: presvučen je legurom bakra i nikla).


Dakle, novčić napravljen od visoko-kvalitetnih materijala. U potpunosti je siguran je za upotrebu (bez otrovnih sastojaka, boja i sl.). Inače, identični materijali (ali u drugačijim količinskim odnosima) se koriste i za izradu kovanog novca koji se koristi u redovnom platnom prometu.


Ne manje važna je veličina novčića od nepuna četiri centimetra (3,88 mm) kao i specifična težina od 20-ak grama što mu daje dojam dragocjenosti.
Riječ-dvije o papirnim novčanicama koje, također, stižu s pismom


Uz pismo i kovani novčić se dobiva i papirna novčanica od 100 Vilinskih kruna. Ova novčanica, razumije se, kao ni kovanica, nema opticajnu vrijednost ali jest dragocjena i iznad svega lijepa. Vjerojatno ćete ju zauvijek čuvati u dječjoj radosnici.


Vilinska novčanica ima vodoravnu orijentaciju na prednjoj strani i okomitu na poleđini. Ona je remek-djelo grafičkog dizajna i primijenjene umjetnosti. Jako je dekorativna.


Vilinske novčanice imaju posebne elemente zaštite što ih čini izuzetno lijepima i interesantnima. Djeca će ih satima promatrati s obzirom da obje strane vilinske novčanice obiluju detaljima na koje Vam skrećemo pažnju na slikama ispod.I na kraju - recept! :)


Najnoviji detalj kojim je odnedavno obogaćena Zubić vilina usluga je izvještaj o stanju ispalog zubića izdan od strane Zavoda za mikroskopske analize Vilinskog kraljevstva. On je ujedno i recept sa vilenjačkom preporukom, a fora je rastumačiti vilenjakov "doktorski" rukopis. Ako se baš baš potrudite, možda i uspijete :)
Dapače, i ovaj detalj je personaliziran iako se to na slici ispod ne vidi jer nije upisano djetetovo ime.


Ovo je jedinstvena usluga kakva ne postoji na drugom mjestu na našem tržištu.


Svi elementi Zubić vilinog iznenađenja su originalni i jedinstveni!


Novčići su iskovani s posebnom pažnjom i preciznošću i nemamo ih puno. Novčanice, memorandum pisma, kuverta su dizajnirani od strane najboljih grafičkih dizajnera i ilustratora. Tekst pisma je kreiran od strane skupine kretivaca i umjetnika koji već devet godina zaredom kreira i naša pisma Djeda Božićnjaka :)
Ne zaboravite!

Snimanje reakcije je obavezno! :)


Naruči iznenađenje odmah!